Bun venit pe pagina de instruire PSLM

Work Health Promotion


ELWHP este un proiect „sănătos”, al cărui obiectiv este să furnizeze specialiştilor implicaţi în sănătatea în muncă un curs mixt de instruire în PSLM (instruire cu frecvenţă şi la distanţă). Proiectul se concentrează şi asupra dezvoltării unui consens în rândul specialiştilor, în ce priveşte necesitatea încorporării promovării sănătăţii la locul de muncă în programa de pregătire a ambelor specialităţi implicate în sănătatea la locul de muncă (medicina muncii şi sănătatea publică).

Partenerii proiectului ELWHP susţin conţinutul Declaraţiei de la Luxemburg a Reţelei europene de promovare a sănătăţii la locul de muncă, în care se menţionează:


 „Promovarea sănătăţii la locul de muncă (PSLM) reprezintă efortul concertat al angajatorilor, al angajaţilor şi al societăţii de a îmbunătăţi sănătatea şi starea de bine a oamenilor la locul de muncă. Acest deziderat poate fi atins combinând:

  • Îmbunătăţirea organizării muncii şi a mediului de muncă
  • Promovarea participării active
  • Încurajarea dezvoltării personale”

Acest proiect este destinat în principal specialiştilor de medicina muncii şi sănătate publică. De asemenea, este relevant pentru inspectorii de protecţia muncii, managerii de resurse umane şi alte părţi interesate de la locul de muncă, ce s-ar putea implica în acţiuni de PSLM.

Pagina de internet ELWHP conţine cursuri, bibliografie, informaţii, metode şi instruire pentru specialiştii în SSM (mai ales pentru medicii de medicina muncii şi specialiştii în sănătate publică), precum şi pentru alţi specialişti, pentru a-i sprijini în elaborarea de acţiuni de promovare a sănătăţii la locul de muncă pentru întreprinderile în care lucrează.
 

 

Zona Membri

Nu aveti inca un cont? Inregistrati-va Acum!

Ati uitat parola?

 

Unelte

Utilitati:
Imprima aceasta pagina
Trimite aceasta pagina

Cautare


Proiectul este sprijinit prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii, acordul numarul: LLP/LdV/ToI/2007/RO/013

Powered by TOOLIP Web Content Management

Proiectat si Construit de EWORX S.A.