Legături

Conectati-va, pentru a putea adauga propriile Legaturi.

Results 1 to 5 out of 10.

 • 05/06/2009- Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitatea în Muncă – Evaluarea riscului
  URL: http://osha.europa.eu/en/topics/riskassessment
  La această adresă găsiţi paginile de internet privind evaluarea riscului ale Agenţiei Europeană pentru Sănătate şi Securitatea în Muncă
 • 05/06/2009- Centrul European de Monitorizare a Schimbării
  URL: http://www.eurofound.europa.eu/emcc/
  Centrul European de Monitorizare a Schimbării (EMCC) este o sursă de informaţii dezvoltată în scopul promovării cunoştinţelor necesare pentru anticiparea şi gestionarea schimbării. A fost înfiinţat în 2001 în cadrul Fundaţiei Europene pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă, la Dublin, având susţinerea Parlamentului European, a Comisiei Europene şi a partenerilor sociali.
 • 05/06/2009- Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă
  URL: http://www.eurofound.europa.eu/
  Eurofound, Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă, este un organism al Uniunii Europene, printre primele înfiinţate să activeze în domenii specializate ale politicii UE. Concret, a fost înfiinţat de Consiliul European (Reglementarea Consiliului (EEC) nr. 1365/75 din 26 mai 1975) pentru a contribui la planificarea şi proiectarea unor condiţii mai bune de viaţă şi muncă în Europa. Rolul agenţiei este de a oferi informaţii, consiliere şi îndrumare de specialitate – privind condiţiile de viaţă şi de muncă, relaţiile industriale şi managementul schimbării în Europa – persoanelor cheie implicate în domeniul politicii sociale a UE, pe baza informaţiilor, studiilor şi analizei comparate.
 • 05/06/2009- Gestionarea riscului în IMM-uri
  URL: http://www.pk-rh.com/en
  Colecţia de instrumente pentru gestionarea riscului în IMM-uri oferă o gamă largă de informaţii şi instrumente pentru IMM-uri interesate în gestionarea riscului. Rapid accesibilă, această colecţie oferă asistenţă practică pentru diverse nevoi de gestionare a riscului.
 • 05/06/2009- Institutul Naţional de Sănătate şi Securitate în Muncă (NIOSH)
  URL: http://www.cdc.gov/niosh/
  Institutul Naţional de Sănătate şi Securitate în Muncă (NIOSH) este agenţia federală americană care se ocupă cu efectuarea de studii şi elaborarea de recomandări pentru prevenirea accidentelor de muncă şi bolilor profesionale. NIOSH face parte din Centrul pentru Prevenirea şi Supravegherea Bolilor (CDC), în cadrul departamentului de servicii de sănătate şi umane.
 

In sectiunea "Legături":

Zona Membri

Nu aveti inca un cont? Inregistrati-va Acum!

Ati uitat parola?

 

Unelte

Utilitati:
Imprima aceasta pagina
Trimite aceasta pagina

Cautare


Proiectul este sprijinit prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii, acordul numarul: LLP/LdV/ToI/2007/RO/013

Powered by TOOLIP Web Content Management

Proiectat si Construit de EWORX S.A.